Kristianstad Arena

Kristianstad Arena är en modern multiarena med tilltagna ytor och stor flexibilitet för arrangemang i olika storlekar. Med sin geografiska placering är arenan den självklara evenemangsplatsen för omkring 300 000 potentiella besökare.

MULTIARENA MED PLATS FÖR 5000 PERSONER

Kristianstad Arena har en yta på totalt 21 000 kvadratmeter för arrangemang i olika storlekar. Den stora hallen kan varieras från en stor hall till motsvarande två fullmåttsplaner. För konferenser och möten finns flera lokaler i olika storlekar.

I arenan finns två restauranger (Arenarestaurangen och Stjärnrestaurangen), kiosker, barer och 6 VIP-loger med totalt 92 platser. I direkt anslutning till anläggningen finns det gott om parkeringsplatser.

Publikkapaciteten i Kristianstad Arena är 4 700 personer vid match och 5 000 personer vid konsert. Den stora hallen är byggd för att ge en intim känsla med en naturlig publikkontakt från scen. Arenan har modernt mediastöd med central styrning av ljud och bild och är anpassad för TV-sändningar via OB-buss. Bakom scen finns rejäla och funktionella utrymmen för artister, spelare, arrangörer och annan kringpersonal.

Se lokalerna

Klicka här för att utforska våra lokaler.

Vill du veta mer?

Eller är du intresserad av att ordna arrangemang på arenan, välkommen att kontakta oss.

pdfLadda ner arenafakta som pdf (4,12 mb)

Kristianstad Arena

Kristianstad Arena