Konferens

Kristianstad Arena är en perfekt plats för möten och konferenser. Låt inspirationen flöda i ljusa, fräscha lokaler med stöd av modern teknisk utrustning och generösa ytor för arrangemang i olika storlekar.

För möten, mässor, bolagsstämmor, konferenser och föreläsningar erbjuder stora hallen hög åskådarkapacitet. För andra arrangemang har arenan flera olika rum och möteslokaler av varierande storlek.

Service

Vi hjälper till med allt som behövs för ett lyckat arrangemang. Du avgör om vi ska leverera ett komplett paket eller om du enbart vill hyra lokal och själv stå för arrangemanget. Vi ordnar projektor, högtalare, mikrofon, headset, blädderblock och allt annat du kan tänkas behöva. Vi ordnar även frukost, lunch och middag på arenarestaurangerna, underhållning i anslutning till konferensen och boende för deltagarna vid önskemål.

Centralt

Kristianstad Arena ligger nära Kristianstads centrum med bussar, tåg, shopping, restauranger och hotell på gångavstånd. Flygplatsen Kristianstad Airport, med dagliga avgångar till Stockholm, är belägen endast någon mil bort.

Se lokalerna

Klicka här för att utforska våra lokaler.

Boka konferens

Vill du veta mer eller är du intresserad av att boka konferens på Kristianstad Arena? Vänligen ring  044-25 33 533 eller maila till info@kristianstadarena.se eller fyll i formuläret nedan.

Jag godkänner att Kristianstad Arena sparar information om mig. Läs mer här

Jag godkänner att Kristianstad Arena sparar information om mig. Läs mer här

Är du nyfiken på vad som händer i vår vardag? Välkommen att följa oss på Instagram: @kristianstadarena

Fredagens lunch blev succé 🐷😍🧡 #kristianstadarena #arenarestaurangen #nyheter

Med vår nya medarbetare Jesper Sandqvist, tidigare Jespers Mat och Vin i spetsen provas en utav nästa års många nyheter. Vi serverar på tallrik en nattbakad ka...

VINTERGALAN 2018 är nu över ❄️ Vi tackar alla gäster, personal och volontärer som gjorde denna kvällen möjlig ⛄️🎅🏼🤶🏼 #kristianstadarena #vintergalan2018 #vigjor...

Finalen Mitt i prick 2018 @kristianstadsbladet #kristianstadsbladet #arenarestaurangen #kristianstadarena #mittiprick

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer