Konferens

Kristianstad Arena är en perfekt plats för möten och konferenser. Låt inspirationen flöda i ljusa, fräscha lokaler med stöd av modern teknisk utrustning och generösa ytor för arrangemang i olika storlekar.

För möten, mässor, bolagsstämmor, konferenser och föreläsningar erbjuder stora hallen hög åskådarkapacitet. För andra arrangemang har arenan flera olika rum och möteslokaler av varierande storlek.

Service

Vi hjälper till med allt som behövs för ett lyckat arrangemang. Du avgör om vi ska leverera ett komplett paket eller om du enbart vill hyra lokal och själv stå för arrangemanget. Vi ordnar projektor, högtalare, mikrofon, headset, OH, blädderblock och allt annat du kan tänkas behöva. Vi ordnar även frukost, lunch och middag på arenarestaurangerna, underhållning i anslutning till konferensen och boende för deltagarna vid önskemål.

Centralt

Kristianstad Arena ligger nära Kristianstads centrum med bussar, tåg, shopping, restauranger och hotell på gångavstånd. Flygplatsen Kristianstad Airport, med dagliga avgångar till Stockholm, är belägen endast någon mil bort.

Se lokalerna

Klicka här för att utforska våra lokaler.

Boka konferens

Vill du veta mer eller är du intresserad av att boka konferens på Kristianstad Arena? Vänligen ring  044-25 33 533 eller maila till info@kristianstadarena.se eller fyll i formuläret nedan.

Är du nyfiken på vad som händer i vår vardag? Välkommen att följa oss på Instagram: @kristianstadarena

NYHET 🤩 Gör som Mario och testa våra nya varma popcorn 🧡 #ifkkristianstad #popcorn #supermario #sundlings #sundlingspopcorn #kristianstadarena @lipovacm4...

Missa inte landslagets avgörande VM-kvalmatch. Kom och tacka av Albin Lagergren innan han lämnar Kristianstad Arena för proffsäventyret i Magdeburg.🤩 #kristians...

Idag serverar vi påsklunch🤗 och med det vill vi passa på att önska alla en glad påsk 🐥🐣🐤 #arenarestaurangen #påsk #gladpåsk

R Ä K F R O S S A 🦐 i stjärnrestaurangen #ifkkristianstad #ifk1899 #räkfrossa #bokabord #missaintedetta