Julbord på egen hand

Ett annorlunda år innebär en annorlunda jul i Kristianstad Arena. Stora, färgsprakande julshower får vi vänta med. Men en riktigt god jul, det lovar vi att det blir ändå.

I år bjuder vi nämligen in dig och ditt företag till vad vi kallar Julbord på egen hand.

Här njuter ni av vår kökschef Hannas egenkomponerade julbord i ett slutet sällskap. Julens alla klassiska läckerheter serveras samtidigt som ni underhålls av musik, trubadur eller något annat upplägg som passar era önskemål. Det är er julfest, så ni bestämmer.

Julbord på egen hand kan bokas både vardagar och helger, för små och lite större sällskap. Lokalerna iordningställs efter Folkhälsomyndighetens  rekommendationer. Hos Kristianstad Arena är du i trygga händer. Kontakta oss så skräddarsyr vi en riktigt bra julbordsupplevelse!

Lilla julbordet och Stora julbordet

Klicka här för att se menyer (pdf).

Boka

Boka via info@kristianstadarena.se eller ring 070-984 74 73

Julbord på egen hand - Kristianstad Arena

Är du nyfiken på vad som händer i vår vardag? Välkommen att följa oss på Instagram: @kristianstadarena

🧡 Dagens 🧡 #stansbästalunchupplevelse

Några av tillbehören till dagens lunch🧡 #stansbästalunchupplevelse #kristianstadarena #arenarestaurangen

Tack för förtroendet @martin_nygren 🧡 #stansbästalunchupplevelse #kristianstadarena

Du vet väl att vi har stans bästa lunch, och att den inte kostar mer än 85 kr vid avhämtning? Perfekt för dig som jobbar hemma och vill ha riktigt bra mat utan ...

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer