En vinterkväll med Peter Jöback

Peter Jöback åker ut på stor arenaturné när årets allra finaste högtid står för dörren och den 25 november når den efterlängtade showen Kristianstad Arena!

“Det blir en poetisk och storslagen show som jag hoppas ger upphov till både eftertanke, glädje och definitivt till en varm gemenskap. Jag ser också fram emot att visa min publik var jag står idag, 20 år efter albumet ”Jag kommer hem igen till jul” som för mig blev början till en helt ny väg, både personligt och musikaliskt”, berättar Peter Jöback.

Samarbetet 2002 med producenten Lars Halapi inför ”Jag kommer hem igen till jul” öppnade upp en ny musikalisk värld för Peter genom legendarer som Leonard Cohen, Joni Mitchell, Van Morrison och han fullkomligt knockades av musikens kraft.

“Plattan och musiken jag introducerades till blev som en katalysator för mig till ett bättre liv. Idag har jag man och barn och står på en stabil grund – nu vill jag bygga väggarna och tornen”, fortsätter Peter Jöback.

Det för sin tid så nyskapande albumet ”Jag kommer hem igen till jul” har idag blivit en given del i de flesta svenska hem med över 600 000 sålda fysiska album och årligen över 10-tals miljoner streams. Titellåten är dessutom topp 10 varje år över mest spelade jullåtar i radion. 2019 kom filmen med samma titel, till viss del baserad på Peters egen historia där han spelade huvudrollen. Filmen fick en Guldbagge framröstad av publiken och har blivit en julklassiker som ses årligen på samtliga streamingtjänster.

”Det kommer bli fantastiskt kul och fint att få arrangera en förstklassig julkonsert som denna med Peter Jöback” säger Oskar Askevik, projektledare på Paraply Live, medarrangör för showen i Kristianstad. ”Låt dig förtrollas av en av våra största och mest älskade röster uppbackad av ett fantastiskt liveband” avslutar Oskar.

Showen i Kristianstad Arena blir en krispig, gnistrande högtidskväll i gemenskap med nära och kära bästa julmusiken.

”Äntligen får vi uppleva en magisk julkonsert med Peter Jöback i Kristianstad! Trots att sommaren står för dörren längtar vi redan efter att mysa till det i arenan för en riktigt gnistrande helkväll med Peter. Välkomna!” säger Henrik Fröberg, VD på Kristianstad Arena.

Ladda upp i arenan

Njut av vår goda buffé innan showen!
Klicka här för att boka buffé
Pris 345 kr

Förrätt:
3 X Sill / Omelett med handskalade räkor / Kavring / Västerbottenost

Varmrätt:
Baby leaf / Brysselkål med hyvlad mandel / Rödkålssallad
Fläsksida black orange / Pepparsås / Klyftpotatis / Äppelchutney

25 Nov

Biljettsläpp

Biljetter släpps torsdag 27 april kl. 10.00 via paraply.se/biljetter och livenation.se

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer