Batra & Glans – 30 år tillsammans

I 30 år har David Batra och Johan Glans pratat om att göra en scenshow tillsammans. Idén föddes när de 1994 träffades på en amatörtävling i standup, kom på delad första plats och blev bästisar. Det talades om det när de gjorde Kvarteret Skatan tillsammans. Och under inspelningarna av ”Räkfrossa”, “Morgonsoffan” och “Jättebästisar”. Det har pratats och pratats, år efter år, men nu kära publik är det faktiskt äntligen dags!

I vår åker två av Sveriges mest älskade komiker David Batra och Johan Glans ut på turné tillsammans med sin första humorshow som duo! Det blir en hejdundrande festkväll för att fira de bästa vännernas 30 år tillsammans med sin publik, maxad med sketcher, standup och improviserade infall. Nu gäller det att passa på, för det kan mycket väl dröja 30 år till innan de kommer till skott igen!

–  Att åka runt i Sverige och möta publiken tillsammans med sin bästa vän är ju en dröm! Vi vill bjuda publiken på en kväll fylld med trams, löjl och total avsaknad av allvar, säger David Batra.

– Jag ser fram emot att stå på scen tillsammans igen. När vi spelar sketcher ihop, som i “Kvarteret Skatan” och “Morgonsoffan”, får vi verkligen utlopp för vår egen humor, säger Johan Glans.

Föreställningens längd ca 90 minuter. Ingen paus.
Ingen åldersgräns men showen rekommenderas från 16 år.
Producent: Cecilia Stenborg, CS Nöje

Hemsida: www.batraochglans.se

Ladda upp i arenan

Ladda upp inför skrattfest med att avnjuta en god Skagen i våra restaurangen. Bordsbokning krävs.
Boka här!

Toast skagen / Handskalade räkor / Brioche / Picklad rödlök / Forellrom
159 kr

Restaurangen öppnar 14.00.
Showstart 16.00.

23 nov
16.00