Vikingarna med Christer Sjögren

Nordens i särklass största och populäraste dansband Vikingarna med Christer Sjögren i spetsen har återförenats för ett antal exklusiva framträdanden.
Kristianstad Arena 5 november.

Vikingarna med Christer Sjögren återförenade!

Den fantastiska sagan om Vikingarna tar sin början redan 1960 med Jicoo & The Vikings och på tidigt 70-tal bytte man namn till Vikingarna. Från 1970 talet och framåt har man radat upp mängder med hits på bl.a svensktoppen med låtar som ”På världens tak”, ”Du gav bara löften”, ”Djingis Kahn”, Blue Hawaii”, och många fler i hela norden. År 1998 låg ”Kan man älska nån på avstånd” på första plats hela 26 veckor på svensktoppen en otrolig framgång som få artister kan stoltsera med. Sångaren och ”hagforsingen” Christer Sjögren anslöt i bandet 1978 och han har sedan dess blivit en av vårt lands mest älskade artister är ingen underdrift.

Under bandets långa framgångssaga hann man också med att släppa 3 st plattor i Tyskland som sålde mer än 600 000 exemplar. Totalt har Vikingarna sålt mer än otroliga 12 miljoner skivor i Norden vilket är fullständigt unikt. 2004 gjorde man en avskedskonsert i Arvika och nu många år senare är denna älskade orkester tillbaka igen till stor glädje för alla fans runt om i Norden. Att fansen har väntat är redan bekräftat bl.a genom att sommaren 2019 slå sitt eget publikrekord i Finland från 1980, och två konserter i Karlstad som sålde ut på rekordtid.

Under hösten 2021 & 2022 gjorde Vikingarna med Christer Sjögren för första gången ett fåtal exklusiva konserter inför sittande publik förutom några dansgalor runt om i Norden. Nu är de tillbaka med publiksuccén på några få utvalda städer under hösten 2023.

Rekommenderas från 13 år.
Showlängd 1 tim och 50 min, ingen paus.

Ladda upp i arenan

Njut av vår goda buffé innan konserten!
Klicka här för att boka buffé
Pris 345 kr

Förrätt:
Toast skagen / Handsklade räkor / Brioche / Picklad lök / Regnbågsrom

Varmrätt:
Bakat bröd / Vispat smör / Marinerad oliver / Baby leaf / Rödkålscoleslaw med valnöt
Varmrökt lax / Krämig ädelostsås / Lågbakad pluma / Whiskysås / Rostad potatis

5 nov
18.00

Insläpp

Insläpp matgäster 16.00
Insläpp konsertgäster 17.00

Köp biljett

Biljetter köper du på
www.nortic.se