Tomten och Bocken rider igen

Tomten och Bocken rider igen – en slags julshow på turné med Måns Zelmerlöw och Per Andersson. En halvgalen komiker, en charmig skönsångare och ett superproffs till regissör. Vi säger redan nu GOD JUL, årets julshow är nämligen här!

Tomten och Bocken – rider igen, är en julshow med radarparet Måns Zelmerlöw och Per Andersson. Turnén sträcker sig över 12 arenor i Sverige. Det kommer bli en show bestående av humor, jul och galna upptåg men också musik framförd av ett stort tiomannaband. En sprakande helkväll helt enkelt.

Två av Sveriges främsta artister, vännerna Måns Zelmerlöw och Per Andersson, rodde år 2020 ihop en närmast legendarisk Hasse & Tage doftande succéshow som endast p.g.a restriktionerna hann spelas 7 föreställningar för en pandemibegränsad publik på Hamburger Börs i Stockholm.

Nu är det dags igen, men denna gång åker de ut på en arenaturné till 12 orter i Sverige. Radarparet Måns Zelmerlöw och Per Andersson, i regi av den briljante Edward af Sillén, kommer återigen bjuda på en oförglömlig kväll.

Dörrar: 18.30
Showstart: 19.30
Föreställningen är 1 akt (utan paus) ca 1 h och 40 min lång

Ladda upp i arenan

Njut av vår goda buffé innan showen!
Klicka här för att boka buffé
Pris 345 kr

Förrätt:
3 X Sill / Omelett med handskalade räkor / Kavring / Västerbottenost

Varmrätt:
Baby leaf / Brysselkål med hyvlad mandel / Rödkålssallad
Fläsksida black orange / Pepparsås / Klyftpotatis / Äppelchutney

 

14 dec
19.30

Biljettsläpp

Presale
Tickermaster
(24 april kl 10.00.)

On-sale
Tickermaster
(26 april kl 10.00.)