Musikalen Grease - På turné

Nu åker succémusikalen Grease från Nöjesteatern i Malmö ut på turné och gästar Kristianstad Arena 2022. OBS – Framflyttat till den 5 juni. Köpt biljett och buffé gäller.

När Grease nu ger sig ut på turné i Sverige åker brylkrämen, skinnjackorna och dansskorna på ända från Luleå till Karlskrona. Grease, den rockiga kärlekshistorien, får varje dansnerv att spritta i kroppen!

För regin står Staffan Götestam som än en gång tar sig an uppdraget att bevara en 40 år gammal historia på ett modernt sätt, utan att tappa den klassiska Grease-känslan. Koreografen Siân Playsted skapar magiska dansnummer till låtar som Grease is the word, Greased Lightning, You´re the One That I Want och We Go Together.

I Grease träffar Danny spelad av Anton Hagman sin Sandy, Caroline Johansson Kuhmunen, i en innerlig sommarromans. Väl tillbaka i skolan, som med fast hand drivs av Rektor Lynch, spelad av Nanne Grönvall, visar det sig att Sandy är den nya tjejen i klassen. Danny slits mellan det tuffa killgänget T-birds och känslorna för Sandy. Sandy passar inte in i ramen för det coola tjejgänget Pink Ladies och är därför inte heller en passande flickvän till skolans populäraste kille. Kommer Sandy att bli accepterad i Pink Ladies? Kommer Danny våga visa sina känslor? Detta är frågor som alla som sett John Travolta och Olivia Newton Johns berömda steg, vet svaret på. Från film till teaterscen – Grease är en historia som kan upplevas om och om igen!

Grease på turné presenteras av Julius Production AB i samarbete med Sangré Event AB.

Ladda upp i arenan

Njut av vår goda showbuffé innan föreställningen.
Nattbakad ryggbiff / Smörslungad färskpotatis / Bearnaisesås / 3x pepparsås/ Ramslöksmarinerad sparris
Varmrökt lax / Smörslungad färskpotatis / Romsås / Äppelsalsa / Picklade primörer
Råmarinerad tomat / Krispig fetaostsallad / Baby leaf
Boka här!

5 jun
19.00

Köp biljett

Biljetter köper du på
www.greasethemusical.se

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer