GES - Stanna världen en stund

Kristianstad Arena 8 oktober 2022.
Det som från början startade som en kul session har sedan den första episka singeln ”När vi gräver guld i USA” etablerat sig i svenska folksjälen, som en av våra stora supergrupper. Det blev två GES-skivor som sålde över en halv miljon exemplar och GES blev ett nytt landmärke för svensk popmusik.

Resten är, som man brukar säga, historia. Räknar vi dessutom in Glenmark, Orup och Strömstedts soloskivor kommer vi upp i miljontals sålda cd:s, singlar och vinyler samt över 130 miljoner streams på Spotify.

Efter succé och lyckorus på Cirkus i Stockholm tar GES klivet upp på scener ute i landet. Nu när GES åker på  Sverigeturné, hösten 2022, får fler chansen att vara med och stanna världen en stund.

Våra pophjältar kommer bjuda på en både intim och storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och självklart de största hitsen från deras egna solokarriärer. Genom åren har det blivit oräkneliga hits som till exempel ”Hon har blommor i sitt hår”, ”Då står pojkarna på rad”,

”Om”, ”Hon är min” och ”När vi gräver guld i USA”. Så missa inte chansen att se Glenmark, Eriksson och Strömstedt i ett stycke svensk pophistoria.

Presenteras av: Krall Entertainment och 2Entertain
Åldersgräns: 18 år, 13 är med målsman.
Längd: ca 100 min, ej paus.

Ladda upp i arenan

Njut av vår goda buffé innan showen!
Boka bord – klicka här!
Pris 315 kr

Förrätt
Chevrétoast / Päronmarmelad / Kanderade nötter / Rosmarin

Varmrätt
Krämig rödkålsallad / Bakade rödbetor / Baby leaf
Lågbakad pluma / Potatisgratäng / Rosmaringräddsås / Smörstekt svamp
Varmrökt lax / Äppelsalsa / Dillpicklade Rotsaker / Grönkålsaioli

8 okt

Köp biljett

Biljettsläpp torsdag 16/12 kl. 12.00 på:
www.ges.se

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer