Eurofinans Invitational

Euro Finans Invitational är ytterligare ett steg i utvecklingen och vår ambition har sen dag ett varit att ge padel-publiken en upplevelse av högsta kvalitet och våra spelare nya större utmaningar som gör att vi närmar oss världens bästa.

Tävlingen

Tävlingen består av 7 deltävlingar utspridda över landet. Paren som deltar, tävlar om rankingpoäng och sist ut är mastersfinalen. Total prissumma är 1.000.000 SEK.

I herrklassen deltar 6 lag, fördelat på två grupper i varje deltävling. Vinnarna i varje grupp möter det andraplacerade laget från den andra gruppen i en semifinal. Vinnarna i semifinalerna möts sedan i finalspelet.

Även på damsidan deltar 6 lag som fördelas i två grupper. Precis som bland herrarna. Gruppvinnarna ställs mot tvåorna i en semifinal för att sedan i finalen kora en vinnare. (Under de första två deltävlingarna i Helsingborg & Båstad deltog bara fyra damlag)

Lagen består av Sveriges bästa herrar & damer som parar ihop med spanska medspelare från World Padel Tour i helt nya konstellationer.

30 okt
Fr. 295 kr Exkl. serviceavgift

Köp biljett

Tvådagars biljett
Kategori 1 bästa sittplats på läktaren 750:- + serviceavgift

Kategori 1
Bästa plats på läktaren 395:- + serviceavgift

Kategori 2
Plats på läktare långsida 295:- + serviceavgift

VIP-paket

VIP-premium
4 fönsterplatser i restaurangen inkl 3-rätters middag och 2 glas champagne 1200:-/person (måste bokas 4 pers)

VIP-biljetter
Platsbiljett på kategori 1 tillgång till bakre-bord i Stjärnrestaurangen hela dagen och 3-rättersmiddag 995:-/person

Köp två-dagars biljett här!

Köp biljetter lördag här!

Köp biljetter söndag här!

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer